Simplu...de tot.
Clatesti vasul aparatului si-l usuci cu un prosop curat. Torni laptele, care trebuie sa fie la temperatura camerei.
Aintr-un bol amesteci smantana cu iaurtul , torni peste lapte si omogenizezi.
Conectezi aparatul la sursa de curent.
De la butonul MENIU selectezi...
Caleşte în ulei de măsline ceapa pe care ai tocat-o mărunt, pentru câteva minute.
Adaugă muschiuleţul şi slănina afumate, taiate cubuleţe, carnea tocată şi lasă-le 5 minute la prăjit.
Stinge totul cu sucul de roşii şi apa, pune scorţişoara, nucşoara, sarea ,...
Se pune in mojar usturoiul cu sare si zahar si se piseaza bine. Se adauga nuca si susanul si se paseaza iar. Se pune apoi smantana si patrunjelul verde tocat si se amesteca. Vom obtine un sos delicios pentru orice fel de friptura.
Sos inspirat de la Simona.P. de pe ardeiute.ro
Usturoiul se piseaza bine. Se adauga sarea si putin ulei si se amesteca ca la maioneza. Se adauga nuca macinata apoi se toarna din nou putin cate putin uleiul, mixand pana obtinem un mujdei gros si albicios. Se adauga zaharul, smantana , patrunjel tocat si se amesteca usor. Daca e prea gros , mai...
Iaurt de casa - Philips Multicooker
Simplu...de tot. Clatesti vasul aparatului si-l usuci cu un prosop curat. Torni laptele, care trebuie sa fie la temperatura camerei. Aintr-un bol amesteci smantana cu iaurtul , torni peste lapte si omogenizezi. Conectezi aparatul la sursa de curent. De la butonul MENIU selectezi...
Sos Ragu pentru paste
Caleşte în ulei de măsline ceapa pe care ai tocat-o mărunt, pentru câteva minute. Adaugă muschiuleţul şi slănina afumate, taiate cubuleţe, carnea tocată şi lasă-le 5 minute la prăjit. Stinge totul cu sucul de roşii şi apa, pune scorţişoara, nucşoara, sarea ,...
Sos de susan
Se pune in mojar usturoiul cu sare si zahar si se piseaza bine. Se adauga nuca si susanul si se paseaza iar. Se pune apoi smantana si patrunjelul verde tocat si se amesteca. Vom obtine un sos delicios pentru orice fel de friptura. Sos inspirat de la Simona.P. de pe ardeiute.ro
Sos alb cu usturoi si nuca
Usturoiul se piseaza bine. Se adauga sarea si putin ulei si se amesteca ca la maioneza. Se adauga nuca macinata apoi se toarna din nou putin cate putin uleiul, mixand pana obtinem un mujdei gros si albicios. Se adauga zaharul, smantana , patrunjel tocat si se amesteca usor. Daca e prea gros , mai...