![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Tipsuri pentru a curata burta
20.05.2012 / 15:08
Citeaza
Pentru a curata usor burta proaspata se pune o mana de var praf in apa intr-o cratita si apoi se pune burta lasandu-se 1-2 ore. Se scoate si se spala ramanand alba si curata.
22.05.2012 / 17:21
Bunica a spus:
Pentru a curata usor burta proaspata se pune o mana de var praf in apa intr-o cratita si apoi se pune burta lasandu-se 1-2 ore. Se scoate si se spala ramanand alba si curata.
Eu mai stiu sa o freci bine cu faina de malai si sare mare , apoi o limpezesti bine cu apa .
Sau mai pe intelesul domnitelor ii faci un peeling
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de mihaelar63
Ultima editare: 22.05.2012 17:22:10
24.05.2012 / 20:52
CiteazaBunica a spus:
Treaba cu varul o stiu si eu, de la parinti
28.05.2012 / 08:47
CiteazaIna a spus:
Treaba cu varul o stiu si eu, de la parinti
De vreo cateva zile tot citesc la ultimele comentarii ca Ina stie treaba cu varul... Si ma intrebam "oare ce văr? si ce treabă o ști să facă?"
Acum mi-am baut cafeaua si m-am dumirit.
29.05.2012 / 08:24
Citeazamiha a spus:
De vreo cateva zile tot citesc la ultimele comentarii ca Ina stie treaba cu varul... Si ma intrebam "oare ce văr? si ce treabă o ști să facă?" Acum mi-am baut cafeaua si m-am dumirit.
Mihaaaaa!!!!
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza dubla cu aer cald, Breville, Halo Flexi, Digital, 11L
30.05.2012 / 10:27
Citeaza
Miha, esti totala.
Toata stima pentru cele ce se incumeta la asa o treaba. Eu una din fericire nu ma indeletnicesc cu asa ceva pentru ca nimeni nu agreeaza ciorba de burta. Drept sa spun nici daca am fi fani nu m-as ocupa cu asa ceva atat timp cat se gaseste burta curatata si taiata fidelute. ;)
15.06.2012 / 17:54
Citeaza
Ferice de noi ca se gaseste semipreparata si taiata . Pe vremuri curatam si fierbeam la burta de vita cateva ore bune .
07.08.2022 / 02:00
CiteazaBunica a spus:
Awesome site i love it keep posting more! small bathroom remodel ideas