publicat la 12.09.2019
publicat la 30.05.2019
publicat la 09.05.2019
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de curcan cu legume julien
Se pune pulpa de curcan la fiert in apa cu sare,vegeta si un cub concentrat de legume si se fierbe 30minute. Morcovul si pastarnacul se taie fasii julien,cartoful se curata,la fel si ceapa. Se strecoara zeama de la supa,se scoate carnea si se adauga legumele si se mai fierbe 30minute....
Ciorba cu legume si aripi de pui
Se curata ceapa si se toaca marunt,se curata morcovii si se taie rondele,se toaca marunt ardeiu,la fel se curata pastarnacul si se toaca maruntl.Legumele se pun la distuit cu putin ulei si apa 10minute.Se toarna apa,vreo 3litri si se pun aripile,se condimenteaza cu sare,piper,vegeta.Se lasa sa...
Bors de perisoare
Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si se toaca ceapa,ardeiul se taie marunt,la fel...
CIORBA DE PUI A LA GREC
Morcovul si radacina de patrunjel se curata si se taie rondele subtiri,se pun in putin ulei de masline si le lasam la calit 5minute.Ceapa o dam pe razatoare sau o mixam si o punem peste morcov si pastarnac si stingem tot cu apa lasand sa dea cateva clocote.Completam cu apa,vreo 3...
Ciorba cu aripi de pui
Se curata si se toaca marunt toate legumele si se distuie in putin ulei cu apa si sare,vegeta,10min.Se adauga aripile de pui,se completeaza cu apa si se fierbe 40min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel si leusteanul tocat,se acreste
Ciorba taraneasca picanta
Cureti ceapa,cartoful,se taie marunt,la fel si ardeiul,ardeiul iute si se pune la fiert cu apa,sare, vegeta si cu aripile circa 20min. Adaugi rosiile din conserva maruntite,adaugi putin ulei,presari patrunjel tocat si leustean ,condimentezi.Cui ii place mai picant poate pune 2ardei iuti