Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vinete
Coacem vinetele,le curatam,le mai lasam ceva vreme pentru a-si pierde din gustul amar,le tocam si apoi le mixam. Separat facem maioneza din 2 oua fierte si unul crud. Adaugam si maioneza si mixam adaugand ulei din cand in cand pana se leaga si capata consistenta. Ceapa o tocam fin si 1 o...
Salata prajita
Punem pieptul taiat fasii la calit,adaugam ciupercile,apoi si ardei si le tinem pe foc pana sunt gata urmand ca la final sa le stingem cu 2-3 linguri de sos soia.Intre timp taiem salata apoi amestecam cu ingredientele prajite si adaugam sare si piper.O putem servi cu crutoane.
Salata ”vitaminoasa”
Ingredientele se vor taia cuburi/julien/felii(dupa preferinta)peste care se adauga ulei,sare si piper. S-aveti pofta!