Conopida am oparit-o in apa cu putina sare, apoi am lasat-o sa se raceasca.
Pentru maioneza: am fiert cartofii, fara coaja (intregi sau cubulete, nu conteaza) apoi i-am sfaramat cat mai fin.
Am pus doua linguri de mustar, am omogenizat bine...
Pentru aluatul de rulada, se fierbe mai intai morcovul, se lasa la racit, apoi se mixeaza cu 2 linguri din zeama in care a fiert pana se obtine un piure fin. Sunt suficiente 2 linguri pline cu...
Se desfac pulpele de pui si se incepe prepararea lor adaugand pe fiecare bucata cate o lingura de coulis/pasta diluata de rosii. Vreau sa va prezint produsul cu care lucrez eu mereu la acest...
Pentru blat am mixat albusurile spuma cu un praf de sare.
Am adaugat lingura cu lingura zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea foarte tare si lucioasa.
Am adaugat apa si galbenusurile...
doradina a devenit prieten cu CozonaculDolofan