Aluatul este simplu si clasic . Toate se amesteca (untul trebuie sa fie moale) , nu se framinta foarte mult, doar pina ce se omogenizeaza si se da la rece . Eu de regula fac aluatul de seara pentru dimineata dar se poate folosi si daca sta doar o ora la rece. Se ia cite o bucata de aluat, se...
De seara pregatesc ingredientele si le las pe masa din bucatarie, sa fie la temperatura camerei :
100 g de faina se pun intr-un castron rezistent termic si se oparesc cu 200 ml lapte clocotit. Se amesteca repede pina se dizolva toate cocoloasele, se rasfira pe fundul...
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Islere
Aluatul este simplu si clasic . Toate se amesteca (untul trebuie sa fie moale) , nu se framinta foarte mult, doar pina ce se omogenizeaza si se da la rece . Eu de regula fac aluatul de seara pentru dimineata dar se poate folosi si daca sta doar o ora la rece. Se ia cite o bucata de aluat, se...
Cozonac moldo-ardelenesc
De seara pregatesc ingredientele si le las pe masa din bucatarie, sa fie la temperatura camerei : 100 g de faina se pun intr-un castron rezistent termic si se oparesc cu 200 ml lapte clocotit. Se amesteca repede pina se dizolva toate cocoloasele, se rasfira pe fundul...