
publicat la 20.03.2024
publicat la 20.03.2024
publicat la 20.03.2024
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Marmelada de gutui (rapida)
Gutuile le-am spalat foarte bine, sa indepartez tot puful . Am folosti gutuile cu coaja cu tot, doar am scos cotorul. Deci fructele spalate le-am taiat cubulete potrivite si le-am pus in cucta (oala cu presiune) cu zaharul (puteti folosi zahar alb sau brun) si apa. Lasam sa fiarba sub presiune 15...
Ardei iuti in otet
Spalam ardeii iuti si ii uscam cu un servetel absorbant. Eu am folosit 2 tipuri de ardei iuti, folosind din propria cultura din balcon. Deci ii voi savura cu atat mai mult... Spalam borcanul si il umplem cu ardei, aranjati pe lungime, adaugam cateva boabe de piper si 2 catei de usturoi. Apoi...