Felicitari, draga noastra Crisulina, pentru cei 11 ani frumosi de bucataras! Ne lipsesc retetele tale gustoase, asa ca hai cu ele in comunitatea noastra harnica! Iti multumim pentru prietenia ta!
1. Pune apa rece intr-o oala incapatoare, cu o lingurita rasa de sare. Socotind de la primul clocot, am fiert pentru 20 de minute spate cu aripi de pui (era bine sa fi fost de la tara). Am scos...
Mai întâi, ne asigurăm că folia cu care este ambalat cașcavalul nu este ruptă.
Pregătim două bucăți de folie de bucătărie și așezăm una pe masa de lucru.
Preparăm...
Prajitura: Topiti pe baie de aburi untul, iar in alt bol, puneti ciocolata alba si o topiti. Le lasati sa se tempereze.
Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Adaugati untul topit,...
Carnea taiata bucati egale, se fierbe in 3 litri apa cu sare. Pe parcurs se spumeaza, apoi se pune zarzavatul taiat cuburi sau julien.
Cand carnea este aprope fiarta, se adauga varza taiata...
Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am lasat cu 2 min mai putin.
Ouale se amesteca cu piperul si condimentele pentru paste.
Branza de oaie se rade si se...
Aluat : framantama ingredientele pana cand obtinem un aluat omogen si usor de prelucrat. Invelim aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 minute , timp in care pregatim...
La multi ani sanatosi!