Se taie rosiile si ceapa, se adauga uleiul si otetul, brinza farimitata si se condimenteaza dupa gust. La sfirsit punem omleta taiata patratele si amestecam. Gata!
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie cubulete mici. Se taie ciupercile daca sint prea mari, se piseaza usturoiul. Se amesteca toate ingredientele. Gata!
Cantitatile le alegeti voi in functie de gusturi, ca la salata orientala.
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucati cit de mici doriti. Se fierb ouale, se curata, se taie bucati. Se taie ceapa ca pentru salata. Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza dupa gust.
Se rad castravetii (curatati sau nu de coaja, cum doriti) si se lasa la scurs.
Se piseaza brinza, se adauga iaurtul si se freaca pina ajunge totul o crema fina.
Se adauga usturoiul, mararul tocat fin, uleiul, otetul, sare, piper si se amesteca bine de tot. La sfirsit se pun castravetii...
Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.
Salata cu omleta
Se taie rosiile si ceapa, se adauga uleiul si otetul, brinza farimitata si se condimenteaza dupa gust. La sfirsit punem omleta taiata patratele si amestecam. Gata!
Ciuperci cu maioneza
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie cubulete mici. Se taie ciupercile daca sint prea mari, se piseaza usturoiul. Se amesteca toate ingredientele. Gata!
Salata cu peste
Cantitatile le alegeti voi in functie de gusturi, ca la salata orientala. Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucati cit de mici doriti. Se fierb ouale, se curata, se taie bucati. Se taie ceapa ca pentru salata. Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza dupa gust.
Tzatziki
Se rad castravetii (curatati sau nu de coaja, cum doriti) si se lasa la scurs. Se piseaza brinza, se adauga iaurtul si se freaca pina ajunge totul o crema fina. Se adauga usturoiul, mararul tocat fin, uleiul, otetul, sare, piper si se amesteca bine de tot. La sfirsit se pun castravetii...