
publicat la 13.02.2015
publicat la 12.02.2015
publicat la 08.02.2015
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole pastai congelata
Se rup capetele pastailor, se spala bine si se rup pe jumatate sau mai mici dupa preferinta. Se pune apa la fiert in oala iar pentru fiecare litru de apa se pune cate o lingura de sare si o lingurita de zahar. Am folosit 5 l apa, asadar 5 linguri sare si 5 lingurite zahar. Cand apa da in...
Gem de prune
Se spala bine prunele, se scot samburii si se aseaza intr-un tuci impreuna cu zaharul, un strat de prune, unul de zahar s.a.m.d. Se pune peste noapte la frigider sa-si lase zeama, iar a doua zi se pun pe aragaz la foc mediu, pana incepe sa fiarba, apoi se lasa...