
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Inghetata de kiwi
Se curata kiwi de coaja si se pune intr-un blender,adaugam iaurtul,zaharul si inghetata de vanilie.Le mixam pe toate timp de 1-2 minute,punem intr-o caserola si dam la congelator. Dupa ce s-a inghetat o putem servi cu mare placere.Este o inghetata foarte buna,plina de vitamine si...
Desert cu iaurt
Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar daca sint din compot le punem la scurs. Gelatina o punem la inmuiat in apa rece conform...
Tort cu 2 creme de ciocolata
Albusele se bat bine cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bat in continuare pina se topeste zaharul,iar dupa aceea adaugam galbenusurile.Faina,budinca,cacaoa si praful de copt se amesteca toate la un loc, se adauga peste albusele batute spuma si se amesteca de jos in sus pina la...