Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Pilaf cu mazăre ș ciuperci de pădure

Data:18.06.2014

E plin de mazăre-n piețe. Presupun că acum e vremea ei, altfel nu-mi explic abundența:). E... articol complet

Cremă de usturoi copt

Data:17.06.2014

Usturoiul copt e o bucurie, poate fi transformat ușor în sos pentru fripturi sau pentru... articol complet

Gustare cu avocado

Data:16.06.2014

Avocado=bun pentru inimă și vasele de sânge, grăsime vegetală foarte sănătoasă, calorii... articol complet

Spaghetti cu mazăre

Data:13.06.2014

Săptămâna italiană sponsorizată de I Regali di Francesca vă aduce azi o rețetă de paste... articol complet

Panini

Data:12.06.2014

Un bicchiere di vino con un panino è la felicità. E un vers dintr-un cântec pe care cei mai... articol complet

Salată de mozzarella cu fructe

Data:11.06.2014

Nu vreau să credeți că îndemn la comportament auto-abuziv și necugetat, însă e posibil ca... articol complet

Săptămâna italiană

Data:10.06.2014

PUB Ar fi trebuit să încep ieri poveștile mele despre mâncarea italienească, dar mi s-a... articol complet

Stridii de munte la wok

Data:06.06.2014

Zilele trecute, în timp ce găteam mândrețe de fudulii de curcan, mă întrebam cu ce le-aș... articol complet

Rasol cu gălbiori și sparanghel

Data:04.06.2014

Uneori rasolul e bun, alteori dai rasol, să zic așa. Ca să fie mereu bun, e musai să ai... articol complet

Bratwurst și cartofi, prânz fără pretenții

Data:03.06.2014

Sunt întrebat adesea  ce mănânc de obicei. Sau care-i mâncarea mea preferată. De cele mai... articol complet

O masă caldă

Data:02.06.2014

Clujul, oraș frumos, civilizat și cultural, are, ca orice loc în care trăiesc oameni,... articol complet

Înghețată cu stafide și ghimbir

Data:31.05.2014

Săptămâna înghețatei, acțiune sponsorizată de Nemox, furnizorul meu de tehnologie pentru... articol complet

Înghețată de vișine și amaretti

Data:29.05.2014

Înghețata aceasta a fost o surpriză plăcută. Nu mă omor după înghețatele de fructe (un... articol complet

Înghețată de ciocolată

Data:28.05.2014

E cea mai bună înghețată de ciocolată pe care am făcut-o vreodată. Sunt convins că lucrul... articol complet

Înghețată de amaretti

Data:27.05.2014

Înainte de a trece la povestea cu înghețata, e musai să vă atrag atenția asupra unui... articol complet

Gelato

Data:26.05.2014

Gelato e cuvântul italian care definește o varietate destul de mare de înghețată făcută... articol complet

Smochine umplute

Data:23.05.2014

Cu o mică reverență către Escargot Bistro, Răzvan Exarhu și Arsenie Boca (nu mă... articol complet

Piadina

Data:21.05.2014

Din aluat de pizza poți face o “plăcintă” care să semene cu o piadina. Nu spun... articol complet

Perle de brânză

Data:19.05.2014

Propun să începem săptămâna lejer (vă dau azi și o rețetă cu carne, pe gurmandapetit.ro,... articol complet

Ouă cu miez cleios

Data:17.05.2014

Ouăle fierte tare-s bune cu slană afumată și ceapă verde. Așa-mi plac mie. Ouăle moi nu-s... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]