Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Ruladă Caprese – simplă și aromată

Data:19.05.2023

  Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula... articol complet

Vinete umplute – o rețetă de încercat

Data:17.05.2023

  Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse... articol complet

Chifteluțe de dovlecei

Data:16.05.2023

Vin iar cu o rețetă inspirată din copilărie. Mama mereu pregătea acasă chifetluțe de... articol complet

Paste cu creveți – o rețetă rapidă

Data:12.05.2023

Potrivit cu un vin bun – așa sună tema pe care am avut-o în această săptămână. M-am... articol complet

Bouilli de viţel sau tocană de coadă de viţel

Data:11.05.2023

Din punctul meu de vedere cea mai faină bucată de carne ce se poate asocia cu un vin bun,... articol complet

Tort Profiterol – desert aniversar

Data:08.05.2023

Din momentul în care am aflat următoarea temă și faptul că vă apărea de ziua mea, gândul... articol complet

Galette cu căpșuni și cimbrișor

Data:04.05.2023

Iubesc primăvara, iubesc luna mai, mai ales că sunt născută într-o zi de mai. Iubesc tot ce... articol complet

Plăcintă cu praz – o rețetă rapidă

Data:03.05.2023

  Rețeta de astăzi este ca de obicei inspirată de lucrurile pe care mama le pregătea în... articol complet

Brioşe de primăvară cu spanac şi leurdă

Data:02.05.2023

Începem luna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „ceva uşor, de... articol complet

Kebap de vită – pentru iubitorii de carne

Data:28.04.2023

Vedeta de astăzi este carnea. În general nu sunt o mare amatoare de carne, însă ador carnea... articol complet

Medalioane de porc învelite în bacon

Data:26.04.2023

Perfecte pentru cină sau pentru un prânz de weekend, aceste medalioane de porc se pregătesc... articol complet

Cotlet de porc cu sos de unt

Data:24.04.2023

Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru... articol complet

Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie

Data:21.04.2023

„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei... articol complet

Salată Shuba și Salată Mimosa

Data:19.04.2023

Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să... articol complet

Ciorbă de pește

Data:18.04.2023

Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o... articol complet

Câteva rețete potrivite pentru Paște

Data:14.04.2023

În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru... articol complet

Pască fără aluat – un deliciu de Paște

Data:12.04.2023

Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți... articol complet

Masa de Paște – meniu de sărbătoare

Data:11.04.2023

Sărbătoarea Paştelui este una dintre cele mai frumoase şi încărcate sărbători. Atât în... articol complet

Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare

Data:10.04.2023

Pentru mine, sărbătorile au o semnificație aparte, pentru că este momentul în care reușesc... articol complet

Plăcintă cu merișoare

Data:07.04.2023

Într-o lume în care totul este pe fugă şi, mai ales după o săptămână plină de... articol complet