Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Despre stridii

Data:15.03.2011

Ieri am fost în Ronce les Bains, în La Tremblade, pe țărmul Atlanticului. Aici am mâncat... articol complet

Slow food cu fasole și afumătură

Data:11.03.2011

Dragilor, după o călătorie (prea) lungă, am ajuns cu bine în Franța. Suntem cazați... articol complet

Cornbread, pită de mălai, coc cu sodă…

Data:10.03.2011

Rețeta asta a ajuns la noi, fără îndoială, din America, adusă ori de cei care au adus... articol complet

Zero microbi pe tocător

Data:08.03.2011

Am văzut postarea asta la Cristi China și mi-a venit să fac una la fel. Mă rog, nu cu atât... articol complet

Trippa alla romana

Data:07.03.2011

Alex și Roxana Farca îmi sunt prieteni pur și simplu și firesc. Ne-am întâlnit într-o... articol complet

Top 5 fripturi

Data:07.03.2011

Dragii mei, sunt în continuare fără calculator şi mă simt în continuare ca-n Liliput... articol complet

Topul revistei Biz şi un mare MULŢUMESC pentru voi

Data:05.03.2011

Ieri, la Social Media Summit Iaşi s-a dat publicului clasamentul blogurilor cu cea mai mare... articol complet

Idei pentru micul dejun

Data:05.03.2011

…pe pagina mea de Facebook. Mai mult decât suc de portocale şi cafea. articol complet

Condimente de la Okian

Data:04.03.2011

Dragii mei, am păţit un accident cu cafea(Tito, dragul de el, mi-a răsturnat cafeaua pe taste)... articol complet

Supă de salată cu brânză

Data:03.03.2011

Servus! Azi am pentru voi ceva foarte ușor. Ușor de digerat, ușor de făcut, ușor de mâncat.... articol complet

Penne cu costiță afumată și spanac

Data:02.03.2011

În ultima vreme m-am ferit să pun pastele și carnea în aceeași farfurie dar în cazul de... articol complet

Mic dejun pe fugă – omletă “expandată”

Data:01.03.2011

Cum poate fi omleta “expandată”? Poate că nu poate, dar fiind abia la prima gură... articol complet

Pui pe sticlă. Fără sticlă.

Data:28.02.2011

În week-end am fost la Oradea. Raluca a avut treburi cu ocazia congresului UDMR (pățăști,... articol complet

Pe linie

Data:26.02.2011

Sper că-i ultima zvâcnire a iernii ăsteia. Sper că în curând o să pot posta o poză cu... articol complet

Scurt despre #woktweetmeet3

Data:25.02.2011

A fost aseară, la Wok’nRoll, pe Gh. Șincai. Am început la 20.03 (știu asta pentru că... articol complet

Nu, bărbate, n-am uitat…

Data:25.02.2011

Acum doi ani, fix acum doi ani, la ora asta, cântam cu Groparu și Crivăț și Sandi și Dani... articol complet

Pilau com verduras

Data:24.02.2011

Titlul de azi e doar un fel pretențios de a spune “orez cu legume”. Ghici din prima... articol complet

Cea mai importantă masă a zilei

Data:23.02.2011

Micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. Recent, am văzut la televizor o știre care... articol complet

Pizza și făina de ovăz

Data:22.02.2011

Pizza e considerată “junk food”. Nu-i de mirare, o pizza care are peste blatul gros... articol complet

O ședință foto cu mâncare bună – cotlet cu spanac

Data:21.02.2011

Sâmbătă am fost la Anca și Andrei. Andrei e între altele, un foarte bun fotograf. Ne-am... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]