
publicat la 17.12.2015
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Choix a la creme
Se pun la fiert 125 ml apa cu sare si cu unt. Se adauga faina dintr-o data si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe fundul oalei. Se transfera aluatul intr-un castron se adauga cate un ou, si se amesteca bine si se lasa sa se raceasca putin. Se introduce...
prajitura cu visine
Se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare. Apoi se adauga galbenusurile, uleiul, laptele, coaja de lamaie, esentele , zaharul vanilat si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Dupa ce se toarna compozitia in tava de aragaz unsa cu ulei si...