Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bucuresti
Bucataras din 13.07.2009
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...
mai multe
publicat la 17.12.2015
Petreci momente minunate alaturi de cei dragi
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:00
ieri la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
bahna_violeta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ralu_river 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
prajitura fara coacere
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...