bahna_violeta

1

Bucataras
incepator

Suceava

Bucataras din 09.08.2012

RETETE66
PRIETENI40
Retete / Mancaruri de post

Cartofi dulci

In Mancaruri de post la 15 Noi 2012

Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu un varf de sare. Dupa ce a fiert, zdrobim cartofii ca pt pireu, punem 2 lg de faina si lasam pe foc sa mai fiarba pireul. Taiem ceapa marunt si o punem la prajit. Punem pirelul in farfurie, punem ceapa prajita si zaharul peste....

Taitei de orez cu spanac

In Mancaruri de post la 15 Noi 2012

Punem apa la fiert, dupa ce a fiert o luam de pe foc punem taiteii de orez in apa si acoperim, lasam asa pentru 10 minutele. Punem spanacul la prajit dupa ce s-a prajit punem si taiteii de orez, condimentam cu sare,lasam, pe foc inca 5 minute si gata. Pofta buna!

Dovlecel copt la cuptor

In Mancaruri de post la 4 Noi 2012

Spalam si curatam dovlecelul de miez,il taiem si-l punem in tava, asezonam cu zahar si scortisoara si lasam la cuptor pana se coce bine,nu masi stiu cat exact l-am lasat la cuptor:d....il puteti servi asa sau pasat pentru o placinta cu dovlecel.

Orez cu legume

In Mancaruri de post la 21 Sep 2012

Spalam orezul bine, punem orezul la foc intr-o oala, punem apa cu un deget mai sus de suprafata orezului. Punem capac si lasam la fiert fara sa ridicam capacul pt 20-30 de minute miscand doar oala din cand in cand. In timp ce fierbe curatam si tocam ceapa si o punem la calit. Punem apoi adreiul...

Cartofi cu usturoi si patrunjel

In Mancaruri de post la 15 Sep 2012

Se curata cartofii de coaja si se taie fasii. Se pun la prajit in tigaia incinsa, dupa care punem patrunjelul, iar spre sfarsit punem sarea si praful de usturoi sau chiar usturoi pisat. Pofta buna!

Tarta de ardei rosii

In Mancaruri de post la 27 Aug 2012

Mai intai facem aluatul,dizolvam drojdia in apa calduta,turnam usor peste faina amestecand  cu un tel ca sa nu se formeze cocoloase,punem sare si amestecam bine.Dupa ce am facut aluatul il lasam la dospit cam 30-60 minute.Dupoa ce a crescut il punem in forma de tarta asezam ardeii si...

Tocanita de fasole

In Mancaruri de post la 18 Aug 2012

Am folosit fasole din acestea verzi cu boabe mari din care am folosit doar boabele. Punem ceapa la calit dupa care punem rosiile cu delicat, oregano si busuioc. Lasam cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele, dupa acea punem fasolele si un pahar de apa si le lasam la fiert. Cand e aproape...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]