publicat la 17.12.2012
publicat la 17.12.2012
publicat la 11.12.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de ardei gras cu legume
Pentru inceput curatam cepele si le spalam apoi le tocam marunt. Punem uleiul la incins si cand s-a incins punem ceapa la calit. Pana se caleste curatam morcovul, il spalam dupa care il taiem cubulete. Spalam ardeii si indepartam cotorul si semintele, ii spalam iar dupa care ii tocam cubulete....
Ciulama de ciuperci cu legume
Mai intai punem uleiul la incalzit. Dupa ce s-a incalzim taiem ceapa marunt si punem si ciupercutele la foc, lasam sa se calasca cam 10 minutele, dupa care punem rosiile si ardeii tocati marunt. Lasam la calit inca 4 minute, dupa care punem canita de lapte, putin patrunjel si delicat, lasam la...