
publicat la 25.01.2015
publicat la 24.05.2013
publicat la 29.04.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic
Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile. Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si apoi se taie feliute Otetul balsamic se pune la fiert impreuna cu zaharul aproximativ 15 minute....
Mancarica de legume cu cartofi si piept de pui
Mod preparare mancarica :D : Se caleste ceapa in ulei cu putina sare,adaugam apoi gogosarul si ardeiul gras taiat cubulete si le inabusim cu putina apa.Lasam pana se inmoaie si adaugam pasta de tomate.Lasam sa fiarba totul si spre sfarsit punem usturoiul si condimentele,mai lasam cateva minute...