
publicat la 23.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 14.02.2024
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Medalion de sturion in sos picant si legume
Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul taiat marunt, pastarnacul si morcovul taiat rondele, ardeii iuti, ardeiul gras tocat marunt, foile de dafin si rosiile taiate felii. Facem un sos din pasta de tomate. Intr-un vas punem pasta de...
Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata
Daca as fi pregatit reteta dupa original, sunt sigura ca nu s-ar fi uitat la ea cineva cu ochi buni, in primul rand nu se preteaza la o masa de moldoveni si in al doilea rand, reteta nu arata wow sa dea pe spate gurmanzii woow. Cand te nasti cu asa ceva, te inveti cu asa mancare si ti se pare...