Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Veioza OSVINO, LED
Set de 3 boluri Ellenge
Ciocan pentru carne
Placa de tocat fata-verso
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:16
de Caty 3
ieri la 20:11
ieri la 09:27
de Retete_gustoase 1
pe 30.07 la 12:45
pe 30.07 la 08:37
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
reisnaor_2006 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gusti 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...