Sorinutza

1

Bucataras
incepator

Constanta

Bucataras din 03.01.2010

RETETE5
PRIETENI5
Retete / Mancaruri cu carne

Pui la cuptor asezonat cu pilaf

In Pui la 25 Aug 2013

Executia a fost simpla... Prima data am facut sosul cu care am uns puiul : uleiul, rozmarinul, patrunjelul, delikatul, cimbrul si boiaua le-am amestecat intr-un bol mic. Apoi am spalat puiul, am taiat pielea care era in exces, am taiat morcovul felii lungi, am luat o tava, am pus hartie de...

Pulpe de pui cu garnitura

In Pui la 5 Oct 2012

Pregatim inainte de toate pulpele. Le ungem cu ulei, adaugam peste ele vegeta/delikat, piperul cu usturoiul macinat si le lasam 15-20min. Aprindem cuptorul si il lasam cu flacara mare. Curatam cartofii si ii feliem , dupa care ii taiem paie groase. Ii asezam intr-o tava care in prealabil...

Clatite cu pui si ciuperci

In Pui la 2 Oct 2012

Incepem prin a face clatitele : * Luam un castron de plastic, adaugam laptele, uleiul, ouale, faina, sarea si ii dam bice :) . Amestecam bine pana se omogenizeaza. * Ungem tigaia cu putin ulei/unt si adaugam cantitatea necesara petru clatite. Am folosit doar  6 clatite pentru reteta...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 27.08.2013

Mini pizza

publicat la 25.08.2013

Pui la cuptor asezonat cu pilaf

publicat la 05.10.2012

Pulpe de pui cu garnitura

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]