Silvioara

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2011

RETETE32
PRIETENI23
Retete / Mancaruri de post

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 10 Mar 2012

Fasolea spalata se pune la fiert si se schimba doua ape. Pentru a fierbe mai usor, boabele de fasole se pot lasa la inmuiat in apa cateva ore inainte de pregatire sau peste noapte. In cea de-a treia apa se pun ceapa si morcovul intregi, cimbrul si se lasa pe foc pana fasolea si legumele sunt...

Tocanita de ciuperci

In Mancaruri de post la 13 Dec 2011

Ceapa se caleste in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit, pana devine putin aurie. Ciupercile se taie mai mare, se adauga peste ceapa si se stinge totul cu o cescuta mica de apa. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba cam 20-25 de minute, se pun lingurile de bulion si se mai lasa la foc...

Iahnie de fasole

In Mancaruri de post la 13 Dec 2011

Fasolea se fierbe la foc mic schimbandu-se apa cam de trei ori. Cand este aproape fiarta, iar apa a scazut pana la nivelul boabelor, intr-o tigaie cu ulei se calesc legumele pana se inmoaie putin, se adauga lingurile de bulion, sare, piper, cimbru si 3-4 catei de usturoi taiati felii....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 12.05.2012

Fursecuri

publicat la 09.05.2012

Clatite cu gem sau dulceata

publicat la 09.05.2012

Orez cu carne de miel la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]