Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Perna ergonomica Karll
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:50
de Bucataras 8
la 15:17
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
KramerMariana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!