Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Veioza OSVINO, LED
Perie de pantofi
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 250 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:35
pe 13.10 la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
AndreeaMaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadiuta123 1
crisad 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...