Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.01.2009
Se taie merele in patru, se scoate cotorul. Din fiecare sfert se decupeaza un pic si din loc in loc se infing alunele, sub forma de dinti. Cred ca merge incercat si cu pere mai tari.
Voturi:9
Voturi:22
In cont 1
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Taburet pliabil telescopic
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
pe 30.05 la 10:53
pe 29.05 la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de Rocsi 9
5 comentarii
de oanapl 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
vasimur
Rocsi
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mere haioase
Se taie merele in patru, se scoate cotorul. Din fiecare sfert se decupeaza un pic si din loc in loc se infing alunele, sub forma de dinti. Cred ca merge incercat si cu pere mai tari.