Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 12:24
la 12:14
la 11:58
de Bucataras 6
la 08:16
ieri la 19:17
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...