Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Lumanare parfumata
Ciocan pentru carne
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 teluri Kasahome
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:37
de Retete_gustoase 1
la 16:49
de oanapl 8
ieri la 18:32
ieri la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Constelatialeu 9
6 comentarii
5 comentarii
de Bucataras 6
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Constelatialeu
Rocsi
vasimur
ciobotaru_laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...