Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taburet pliabil telescopic
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:00
ieri la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
CristinaCofetar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Isabela_C 1
anutz 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...