Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 17:37
de Bucataras 8
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
pe 11.09 la 08:44
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Constelatialeu
vasimur
oanapl
micki 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sorin 1
brianna 1
soraana 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...