Faina se amesteca cu drojdia, praful de copt, coaja de lamaie si portocala si cacao. Intr-un bol, se toarna apa minerala, zaharul, sarea, uleiul, vanilia si esenta de rom si se mixeaza pana se topeste zaharul. Se adauga apoi, lingura cu lingura, amestecul de faina-drojdie-praf de copt. Cand...
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Negrese de post
Faina se amesteca cu drojdia, praful de copt, coaja de lamaie si portocala si cacao. Intr-un bol, se toarna apa minerala, zaharul, sarea, uleiul, vanilia si esenta de rom si se mixeaza pana se topeste zaharul. Se adauga apoi, lingura cu lingura, amestecul de faina-drojdie-praf de copt. Cand...