Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Borgo D'ale
Bucataras din 18.11.2011
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Unghiera BISALUO
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:01
ieri la 16:32
ieri la 12:06
pe 06.11 la 11:14
pe 05.11 la 11:02
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada festiva
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...