Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2017
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...
publicat la 19.05.2017
In cont 2
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
pe 05.05 la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
4 comentarii
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
vasimur
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de purcel cu smantana
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...