Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 06:26
ieri la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
pe 12.12 la 22:24
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
oanapl
Rocsi 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinnaa 1
goldielocks 1
georgiana24 1
cornelia16_2002 1
dragos_corneliu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...