Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Baia Sprie
Bucataras din 22.08.2014
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...
mai multe
publicat la 22.08.2014
O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Lumanare parfumata
Set de 250 forme pentru briose
Placa de tocat fata-verso
Unghiera BISALUO
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
de Caty 3
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
pe 15.08 la 12:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
RODIMUR
MotanLaOale
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bulion de casa
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...