Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Taburet pliabil telescopic
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Unghiera BISALUO
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:50
pe 22.01 la 10:17
de Panacris 9
pe 22.01 la 09:47
pe 21.01 la 09:29
pe 20.01 la 17:57
6 comentarii
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
mihaelar63
Constelatialeu
alinutza88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adryan 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...