Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min.
Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta.
Amestecati bine compozitia,sa fie putin moale,in caz ca e...
Esti prea critica in acest moment cu tine si de aceea ai impresia ca tot ceea ce faci este gresit. Incearca sa fii mai optimista si mai sigura pe tine!
Erbazzone Fritto
Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min. Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta. Amestecati bine compozitia,sa fie putin moale,in caz ca e...