Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.
Perna ergonomica Karll
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Ciocan pentru carne
Set de 2 borcane de depozitare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:09
la 09:18
ieri la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
heera 1
adinabalerina79 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...