
publicat la 31.03.2016
publicat la 31.03.2016
publicat la 30.03.2016
“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.
Bucataras.ro
[email protected]
Placinta rustica umpluta cu pui, ciuperci, rosii, mazare si naut
Aluat: 1. Punem faina intr-un vas si in mijlocul ei drojdia dizolvata in laptele usor caldut.Lasam sa stea cam 10 minute. .Punem apoi ouale, uleiul si sarea si incepem sa amestecam usor pana amestecul este omogen.Trebuie sa ne rezulte un aluat mai subtire.*Acum pregatim umplutura...
Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute
*Pentru inceput pregatim carnea asa: 1.Taiem in jumatate bucata mare de piept de pui.Fiecare jumatate rezultata o despicam in doua, tot pe lung, dar nu de tot, doar atat cat, atunci cand o deschidem sa obtinem o foaie mare de carne. 2.Asezam pe rand fiecare bucata de carne intre...
Cotlet glazurat
1.Spalam si stergem bine bucata de cotlet cu un prosop de bucatarie 2.Pudram toata carnea cu delikat legume, boia si piper.Intindem condimentele cu mana pe toata suprafata bucatii de cotlet. 3.Fasia de slanina o spalam si o stergem cu un servet de bucatarie.O fasonam in forma de dreptunghi...