Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Lumanare parfumata
Taburet pliabil telescopic
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:53
ieri la 15:23
ieri la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
pe 09.10 la 10:27
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cismaru_nicoleta 1
Kamelia92 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....