Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
pe 22.08 la 09:15
de RODIMUR 8
pe 21.08 la 23:04
de Caty 3
pe 21.08 la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
Caty
ella 87 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
olea_bivol 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....