Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 21:25
de laura_n 7
ieri la 16:49
de Bucataras 6
ieri la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
christyansen
MotanLaOale
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....