Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Set de 4 pahare de whisky
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 recipiente pentru cereale
Placa de tocat fata-verso
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:14
de Catalina L 8
ieri la 20:55
ieri la 20:45
ieri la 20:32
ieri la 09:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...