Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Pensula de patiserie
Set de 2 incaltatoare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cantar digital pentru bucatarie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:57
de Constelatialeu 9
ieri la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
mihaelar63
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...