Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebes
Bucataras din 21.01.2016
Intr-un castron punem galbenusul, sarea si mustarul si cu o lingura amestecam energic, adaugam un strop de ulei ptr inceput si amestecam la fel, treptat, adaugam tot mai mult ulei pana iese o maioneza pufoasa. Pieptul de pui se fierbe in...
publicat la 07.12.2018
publicat la 25.10.2018
publicat la 19.07.2018
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Voturi:81
Voturi:52
Voturi:30
In cont 57
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
gratziela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madlen 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza
Intr-un castron punem galbenusul, sarea si mustarul si cu o lingura amestecam energic, adaugam un strop de ulei ptr inceput si amestecam la fel, treptat, adaugam tot mai mult ulei pana iese o maioneza pufoasa. Pieptul de pui se fierbe in...