Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebes
Bucataras din 21.01.2016
Intr-un castron punem galbenusul, sarea si mustarul si cu o lingura amestecam energic, adaugam un strop de ulei ptr inceput si amestecam la fel, treptat, adaugam tot mai mult ulei pana iese o maioneza pufoasa. Pieptul de pui se fierbe in...
publicat la 07.12.2018
publicat la 25.10.2018
publicat la 19.07.2018
Intentionati sa incepeti mai multe treburi deodata. Nu uitati ca graba strica treaba!
Voturi:66
Voturi:29
In cont 57
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perie de pantofi
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:04
la 14:16
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
mihaelar63
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza
Intr-un castron punem galbenusul, sarea si mustarul si cu o lingura amestecam energic, adaugam un strop de ulei ptr inceput si amestecam la fel, treptat, adaugam tot mai mult ulei pana iese o maioneza pufoasa. Pieptul de pui se fierbe in...